google04d1f770d6c52225.html

BETON-OUTLET

OUTLET VAN MODERN BETONDESIGN

Tafel van beton , x-poten van beton en staal, beton blokken en betonnen zuilen in de Beton-Outlet

 

Tafel van beton

U stelt bij Beton-Outlet uw eigen tafel van beton samen. U kiest uw betonnen tafelblad en zoekt er een onderstel bij of de betonnen x-poten , houten A-poten of simpele vierkante houten poten. De betonnen tafelbladen zijn in de maten 180 x 90 x 8 , 200 x 90 x 8 en 220 x 95 x 8 cm. U kunt ook de losse materialen kopen en een tafel van beton zelf gaan maken. 

PRIJS : vanaf € 375,-. 

Tafel van beton Aluminium

Beton blok kubus vorm

We hebben 2 maten beton blokken in de Beton-Outlet. De kleintjes zijn 30 x 30 x 50 en hebben wieltjes , de grote zijn 40 x 40 x 50 en hebben glij-houtjes om de vloer niet te beschadigen. Leuk als bijzet-tafel of als poef met een mooi kussen erop. Met meerdere kunt u ook een salontafel maken die u ook kunt gebruiken als zitplaatsen bij een feestje. Een beton blok is onbehandeld en in 3 kleuren te verkrijgen. 

PRIJS : € 100,- per stuk of € 175,- voor een setje van 1 kleine en 1 grote.

Beton blok kubus
Beton blok kubus

Dit beton blok van echt beton dat rond tempex gestort is om het gewicht te verlagen tot 35 kg.

Zuil van beton

Een zuil van beton staat heel mooi in verschillende interieurs. Bij Beton Outlet hebben we verschillende zuilen van beton de zuiltjes hebben allemaal verschillende maten maar zijn rond de 25 x 25 cm en 100 cm hoog. 

PRIJS : € 275,- per stuk.

Zuil van beton
Zuiil van beton

Boomstam tafel dubbel op wieltjes

NIEUW bij Beton Outlet , boomstam tafel met een dubbel blad. De boomstam schijven zijn een 70 cm rond en 7 cm dik. Het tafeltje is ongeveer 45 cm hoog. Er staan wieltjes onder om hem makkelijk te verplaatsen. Mooi als salontafel maar ook goed te gebruiken als bijzet tafel. De boomstam tafel is met de hand gemaakt en het hout is afkomstig van de Kempense bossen.  

PRIJS : € 350,-

Boomstam tafel 70 cm dubbel
Boomstam tafel dubbel detailX-Poten van beton
X-Poten van beton antraciet

X-Poten van beton

Om uw tafel van beton compleet te maken hebben we ook x-poten van beton in de Beton-Outlet. Deze zijn er in 2 kleuren , grijs en antraciet. Ze zijn 74 cm hoog en 60 cm breedt , voorzien van stelpootjes en een bovenplaat van 24 x 80 cm om de betonnen x-poten aan uw tafelblad te bevestigen. 

PRIJS : € 175,- per stuk of € 300,- per paar. 

Deze x-poten van beton zijn van echt beton en wegen rond de 45 kg.

Bad solid surface Rio Grande
Bad solid surface Rio Grande

Bad Solid Surface Rio Granda Sorry verkocht


A-Poten van hout maken
A-Poten van hout

A-Poten van hout

Bij Beton-Outlet doen we niet alleen betonnen dingen maken. We doen ook veel met plaatselijk hout dat uit de plaatselijke bossen gekapt word. Deze A-Poten zijn gemaakt van Douglas. Ze zijn 74 cm hoog en 60 cm breed. Om de A-Poten te bevestigen zijn er bovenplaten van 24 cm x 80 cm bevestigd. U schroeft deze plaat gewoon onder uw blad.

PRIJS ; € 175,- per stuk of € 300,- per set van 2.

Bank van roestbeton
Bank van roestbeton zijaanzicht

Bank van roestbeton

Decoratieve bank van roestbeton , hand-made , poten zijn oud.  Hier is er maar 1 van. 

Prijs ; € 600,-